Grattis<3

Idag har jag och Ruzken varit ute på 2 långpromenader, nu ligger vi och myser i sängen med ett avsnitt av mcleods daughters. Ska strax fixa ordning lite middag blir rumpstek med champinjoner och parmesan ost. Ska jobba imorgon 05:20-17:20. Fick ett fint kort på Loppan idag när dem var ute i skogen och myste i vår solen:)

Idag fyller lill skrutten Ruzkig 9 år. Det ska vi fira med lite tårta!




Nu ska jag ta och börja med maten


Tjillevipp

120325


Det var ett litet tag sen jag bloggade, har haft det ganska lungt denna vecka.
Jobbat kväll denna vecka.
7 veckor kvar nu börjar närma sig sakta men säkert!:D

Idag har Örjan varit här och hälsat på:) Har även hunnit med och bakat en hallonkaka vart super god.
Nu la jag ner mig i sängen en stund och tänkte kolla på mcleods daughters en stund sen blire och grädda lite våfflor. Är ju våffeldagen idag så då måste man ju äta några våfflor.



Tjingeling

Inte långt kvar!


Ja igår så Vet. Besiktades Loppan och han gick igen UA. Men med en liten anmärkning på dåligt musklad över ryggen men det är inte så konstigt då han har stått över vinter. Så vi får köra mycket back träning för att bygga upp alla musklarna över sommaren. Han Kommer att hållas igång tills jag får hämta han så det känns super då är han igång riden efter vintervila iaf:)

Snart är Loppan min:D Har verkligen haft super tur med allt då han är en toppen häst som man bara kan älska. Längtar jättemycket tills jag får åka ner och hämta han. Har fått klart att jag kan hämta hem han den 12-13 maj så ska bara göra upp med ägaren när det passar bäst för henne. Och kolla med pappa när jag kan låna hans bil är inte så lätt att köra finka med guldis. Så drygt 7 veckor kvar tills han kommer hem:)


Nu ska jag sätta på super musik och ta en dusch och sen en lång prommis med Ruzken innan jobbet.


Tjillevipp

My Haert

I gave you my haert for a long time ago and I havent got It back.
I will always love you and you will always be my star!
And I always caring you whit me In my haert<3



Son I be back were I belong! But whit some won else.

Längtar

Uppe tidigt idag och det snöar även ute. Har hunnit med och käka frulle, nu har jag satt mig i sängen och slagit på vänner.

Troligtvis så får jag ta hem han i mitten på maj, ska försöka få ett exakt datum av stallägarna när han har vet. besiktas. Hoppas verkligen att han går igenom hon skulle ringa vet idag för att få tid. Ca 8 veckor kvar tills han kommer hem.
Nu ska jag äntligen börja träna och även tävla igen. Kommer köra bara grundridning nu detta år så får vi se om vi kanske kan komma ut på nån lilten tävlig nästa sommar:)
Längtar verkligen så himla mycket!!!:D


Puss o kram

Provridning


Ja idag blev det att kliva upp tidigt och bege sig ner över landet och provrida en 4årig quarter som var super fin och härlig personlighet. Vart helt såld när jag kom in i stallet och såg han på stallgången.
Super fin och rida han är lite grön men kan alla grunder. Känns bra eftersom jag behöver köra mkt grundridning nu från början. Lungn och sansad häst som stannar och tittar när det händer nått nytt, mycket bra psyke.
Känner mig hel nöjd:)
Visste redan när jag så bilden i hans annons att det skulle va min häst, hade helt rätt:D
Nu ska han Vet. besiktas, Så håller tummarna:)

Maj kommer man förhoppningsvis ha häst igen:D


Nu ska jag snart sova sjukt trött och jobbar dag imorgon så blir ganska tidig morgon i helgen oxå.



Puss o kram

My dreams

I Was that child who rode these hills
I my dreams i see the stars
In my dreams I always will ride these hills
See in the morning
I´ll hear the rain on the shead
But other stars and other sunsets will hang above my head


There will be different places and different people
But I´ll still be the same!
And this is my hearts home
I still dream of.....









closing time





http://www.youtube.com/watch?v=xGytDsqkQY8&feature=player_detailpage




Idag har det inte blivit mycket söm tur att man bara jobbar 1 natt till. I kväll kommer Grazina och maria över och hälsar på, synd att man är på jobbet när dem kommer.
Men men får åka och hälsa på dem till helgen.

Längtar super mycket tills på fredag:D


Nu ska jag fortsätta och slapp i sängen med lite musik och se om man kanske somna en stund till!


God natt



120313

Idag for jag en kort sväng till bromma blocks, köpte en ny kalender.
Sovit lite halv dåligt i natt men men.

Fredag ska jag på lite roliga äventyr:D Längtar värkligen, men känns ändå lite konstigt var så länge sedan nu. Så är lite skakis.



Sötnosen<3
Saknar dig mkt, ingen kommer någonsinn kunna fylla upp den plats du har i mitt hjärta!



Nu ska jag fortsätta ladda batterierna inför dagens nattjobb, i sängen med vänner.


Tjillevipp

120312


Sol och fint väder idag:)
Har tyvärr inte tagit vara på den dagen till fullo då jag var i barkarby ensväng och gick i affärerna en stund sen for jag och handlade lite mat, gjorde kycklinggryta idag vart helt okej. Tog iaf en lång tur i solen med ruzken.

Imorgon blire nattjobb i 2 nätter.
Ska kanske iväg och provrida en häst i veckan. HOppas hoppas att det är en fin häst och att det klickar för då blir allting snart perfekt. Kommer behöva tänka på vad jag köper nu, måste verkligen spara allt jag kan om jag ska kunna köpa häst i maj.


Måste fundera hur jag ska göra nu så.

Tjillevipp så länge:D

120311

Var som sakt i bålsta igår och kolla på stallplats, har nu stallplats från maj. Känns super bra, dem som hade stallet verkar vara super mysiga och snälla:) Så nu är det bara att hitta häst till maj. Äntligen så kommer man få vara i stallet igen och mysa.

Jonas, Ingela och Jesper kom hit och hälsade på igår. Vi for och åt på jensens bofhuse, Super bra mat och trevlig kväll. Jens är snart på väg hem till sundsvall.

Här kommer lite bilder från gårdagens middag


Nu ska jag slappa lite i sängen och locka på Vänner en stund innan jag far en sväng till barkarby.



Tjillevipp<3

111004<3


Idag ska jag ut en sväng till bålsta och titta på stallplats och lite westernträningar. Förhoppningssvis så får jag en plats i lösdriften där till sommaren. Hoppas! För nu måste jag hitta en stallplats då jag är mycket nära att kunna köpa häst nu!:)

Igår så jobbade jag sitta kvällspasset för denna vecka nu ledig 3 dagar sen blire 2 nattpass, sen går jag på kvällspass veckan på lördag.

Idag kommer bästa Jonas! Saknar han grymt mycket, överlycklig när han ringde nu och sa att han var på väg att fara ner hit:D Längtar tills han kommer.
NU ska jag ta och fara till bålsta så jag hinner hem tills jonas kommer ner. Ska försöka hinna tvätta bilen oxå!


Tjillevipp



lite bilder på familjen

Kommer lite bilder från sommaren-10 med min normala familj<3



Gränna

Det var en gång en kvinna från smygehuk...
Som aldrig hade smakat på vårat murbruk

Ruzkig

Falsterbo

Sören

Vår


Våren börjar komma hos oss:)

Comet våren-10


2 dagar kvar på jobbveckan:)
Ligger i sängen med ruzken o jens och tittar på Vänner. Ruzken snarkar gått


Puss o Kram

120303


I fredags så kom Jens ner hit han stannar till helgen. I helgen har jag jobbat dag och i går kväll hade jag o jens film kväll med Ruzken o lite chips o dipp. Jobbar 17-24 tills på fredag på lördag blir middag med Jens och Dennis, Vi får se vart vi hamnar.
Nu sitter jag och broder o tittar på vänner är förövrigt super trött tror att det blir sängen snart, sovit väldigt llite förra veckan när ajg körde natt.

I förrgår fick Sören gå ut själv för första gången o det gick bra han hittade hem iallafall. Nu vill han bara vara ute hela tiden istället:P

Nu ska jag fortsätta kolla på ett avsnitt till av vänner sen ska jag sova


Natti natti

Puss o kram<3

120301


Det är jobbigt att inte riktigt kunna finns till för vänner när man märker att dem verkligen inte mår bra. Just nu känns det jobbigt att man bor så långt ifrån att man inte riktigt kan finns där för de. Hoppas att det kommer kännas bättre för dig snart, kom ihåg att du har världens bästa vän i T utnyttja det till max<3
Ska ta och åka upp till Sundsvall snart:)


Nu har jag jobbat natt mån-tors och sovit 3-4 h på dan känns inte super bra med så lite sömn. Ledig fredag sedan jobbar jag dag lör-sön o kväll mån-fred, sedan lite ledigt:)
Funderar på att köra utgång nästa helg ändera här eller i Sundsvall. Får se vad som passar bäst:P

Nu ligger jag i sängen och kollar på Vänner, funderar på om jag ska orka kliva upp och käka lite. Börjar bli lite hungrig nu.



Puss o kram på er alla <3<3<3

RSS 2.0