Unbreakabel Heart

Why cant I have a unbreakabel heart?!
Then I wouldent have too be so sad
When I not really have you buy my side

I know that I havent been really fear too you
But I now know hove I feel
And I never ever wont too
Loose you
Youre my best friend
And I just wont too be nere you
All the time



Love you<3

Lite bilder


Myser

Klara rider Loppan

Nöjd efter en jobbig tur i skogen.

Jens student tårta


120622

Jaha då är man på väg hem från jobbet och ska nu vara ledig fram till söndag den 1 Juli. Känns så jävla skönt att man bara kan chilla med träning, kvalitets tid med Loppis och annat roligt folk. Finns två som jag saknar speciellt mycket och som jag hoppas att jag ska hinna träffa under veckan. En bor ju iof i Sundsvall så vi får se om jag åker upp nått eller inte. Men den andra hoppas jag verkligen att han har tid o lust att träffas nått till veckan<3
Jag känner min super hyper just nu och det bara spritter i kroppen på mig, behöver valla av mig lite energi.

Sitter i bilen och spelar lite Carlene Carter just nu, var ett tagsen ja lyssnade på denna skiva:P
Lyssnade även på Aventura igår natt och måste bara säga Nina att vi ska ut på en bachata kväll snarast!<3

Imorgon tror jag att ja ska börja morgonen med en pw/joggingrunda med Ruzken och sen blire det chill hemma eller stallet beroende på vädret, då Loppis ska få sig ett pass med galoppintervaller så får inte vara för varmt. Blir troligtvis ridning senare på kvällen.

Fick lön förra veckan och har seriöst bara 1000 kr kvar att leva på denna månad. Vart tar alla pengar vägen lixsom:O
Men tror ändå att jag ska unna mig en utgång nästa helg. Nån som är på?


Nä nu tänker jag ta och kliva ur bilen och lägga mig och sova någar timmar innan man måste kliva upp.


Tjillivippen och trevlig midsommar!
 

Rosetter i svansen!

Röd rosett – Hästen sparkas och du måste hålla avstånd.
Grön rosett – Hästen är nybörjare eller ung på tävlingsbanan och är
där med ovan, håll avstånd och var beredd på att det kanske kan komma
ett par bocksprång.
Blå rosett - Det är en hingst. Håll avstånd och rid inte för nära om
du har ett brunstigt sto.
Vit rosett - Hästen är till salu!

(Lånat från mysancarlsson.blogg.se)

Detta visste jag faktiskt inte(jo röda), har bara sett röda rosetter.

I Love You And I Always Will<3

We paid for our future with tears from the past
It helped us to know when we'd
Found love at last
I didn't know what joy was
Still actin' blue
I didn't know what love was till I met you

Oh you are the one
You're the one in my heart
You're my darlin'
My life's greatest thrill
You are the one in my heart
And I know that I love you
And I always will

<3<3<3

12-06-21

Idag blir det lite träning i rundkorallen för Loppis pga av tappskon. Sen blir det Jobb 17-24 och sen ledig fram till den 1 juli, super najs. känns som jag behöver det! :)
Kommer bilder lite senare idag. Går även att se lite bilder på instagram då mobilblogg inte alltid funkar...

Morfar kommer ner hit idag oxå! Jippi:D
Han ska få följa med ut till stallet nån dag och hälsa på lill loppis!

Ska ta med mig Klara till stallet oxå i veckan har den roliga städveckan, så tänkte ta lite hjälp av henne med städningen så går det lite fortare och sen får hon ta en tur i skogen på Lillen.


Tappsko!

Jaha idag skulle man ut o rida i skogen inför träning imorgon coh när jag kommer dit så har han självklart trampat av sig en sko. Varför händer det alltid nått efter att han fått vila 2 dagar?
3 gånger har han vilat 2 dagar i rad och första tramapde han av en sko och andra ett stort balltramp och denna gång en till tappsko. Ha ska aldrig mer få 2 dagars vila.
och inte nog med det så måste jag jobba imorgon när jag egentligen skulle varit ledig så det blir ingen träning imorgon heller:(

Gulle hovis kommer och slår på tappskon imorgon, man känner sig så hjälplös när man inte hittar sko han trampat av sig och kan slå på den själv. Ska införskaffa några skor på lager så jag slipper ringa hovis varje gång han trampar av dem, när man kan göra det själv.

Sommar?

Ja nu var det ett tag sen igen...

Men alltså när ska sommaren komma på riktigt, är ju riktigt höstväder ut nu.
Har börja gått en slinga på 5km med ruzken på lunchen nu, ska ju vara med i tjejmilen (Lovis idée;))så känns som att man måste på allvar träna nu. Så det blir 5km prommenad varje dag och styrke 1-2 gånger i veckan och jogging minst 1 gång iallafall och så förstås ridning. Försöker lägga in så mkt träning som möjligt nu men inte så lätt att hinna med allt då det är sömnen som får lida när man jobbar 17-24 och kliver upp senast 8 varje dag för att hinna med stallet o motion och möjligtvis att hinna andas där imellan oxå.
Ska vara ledig på torsdag och sedan jobba midsommarafton. Sen ledig vecka och då ska jag bara chilla med Loppis o Ruzken<3 hela dagarna. Och lite kvalitetstid med folk oxå.

Har fått en ny tjänst nu, som jag börjar på den 1 augusti:D Heltid stationärt 9-1730 vilken känns som att det kommer passa mig ypperligt då jag inte behöver kliva upp super tidigt och inte behöver känna att sömnen får lida för att jag är med Loppis.

Loppis fyllde även 5 år i fredags coh det firade vi med uteritt i skogen och lite apelsiner och morötter. Mumms mumms!

Han har verkligen börjat testat gränserna nu så nu blir det mycket markarbete och konsekvent träning varje rid pass. Har har den första tiden fått atgit det ganska lungt med blada träning men nu är den lilla vila slut då han även nu har mycket mer kondition och börjar orka mera ska försöka hitta någon backe eller rakbana som är bra för galoppintervaller som han ska få börja med.

Ska försöka få ut lite bilder på lite allt möjligt senast Torsdag.

Tjillevipp

Sjukt irreterad!

Jens fick en relativt bra student med helt okej väder. Åkte hem vid 18 tiden och var sjukt jävla trött då jag inte fått sova mer än 2 h natten innan... Har jobbat helgen och det har gått bra sjukt lungt har det varit iaf.
Igår morse när jag skulle åka på jobbet så glömde jag så klart telefonen hemma, åkte till stallet direkt efter jobbet och självklart bara för att jag inte hade något telefon så har ju hästen trampat sig på halva ballen och såret går ner i hoven. Det hade börjat läka ihop men var ändå ganska färskt och huden satt ihop något så när. Efter som jag inte hade telefonen så var det bara att åka hem och hämta den för att ringa vetrinären och hon tyckte att jag inte skulle sy det utan att det kunde få läka ihop men lägga ett bandag runt så den inte kommer skit och fluger i såret.
Tvättar och gör rent och ska bandagera hoven. Det går jättebra tills jag ska ta upp hoven och lida runt på undersida, självklart så lägger han sig ner då och tycker inte att han ska ha något bandage. Får upp han på benen och provar igen och han gör samma sak. Så han får sin vilja igen och får gå ut i hagen utan bandage.
Förhoppningsvis har inte flugorna lagt ägg där nu under dagen, ska prova och lägga ett nytt bandage idag och se om det går bättre..

Kommer även att ta bort Ruzkig nu då han har blivt dålig. Med njursten och många nya cancerknölar:( Känns jättejobbigt men måste tänka på lill bäver:(

Mycke jobbigt som händer nu!



Studenten

Jaha då är man tillbaka i Sundsvall igen för att fira Jens student imorgon:)
Har haft en helvetes tid nu på jobbet och den kommer fortsätta nu på lördag igen fram till
midsommarafton. Sen hoppas jag på det bästa:)

Loppan mår super bra och vi kommer bra överens. Vi har hunnit med att rida för Eva oxå och det gick faktist bra och fick bra tips på hur jag ska få han att trampa på mer frammåt och inte stå emot när det blir jobbigt. Men han vill hela tiden och tycker det är jätte kul att göra saker men samtidigt är det super jobbigt.
I helgen blir det två långturer i skogen.


Nu ska vi fortsätta med förberedelserna inför imorgon

Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen



Tjillevippen <3

RSS 2.0