Regn

Har regnat här nu på morgonsidan, de mesta av den lilla snön som fanns har tinnat bort nu. Kanske våren börja titta fram.
Har jobbat hela veckan och har gått bra, känner att jag har börjat fått klämm på allt nu, jobbar tills på fredag sedan blir jag ledig en vecka börjar jobba igen på lördag:)

Har bokat hotell till Western Weekend på High Chaparral 27 juni- 1 juli. Om det är någon som vill följa är det bara att säga till. I år kommer man kunna åka ner på den ska bli så himla kul, kunde ju inte åka förra året då jag missade o boka hotell i tid, nu fick vi plats på ett hotell ca 14 km därifrån så det e ju helt okej. Ska försöka få plats på deras hotell på området tills nästa år.
Ja som sakt är det någon som känner för att följa och kolla på super roliga western tävlingar m.m så säg till:)


Idag for broder hem till Sundsvall igen. Ville vara hemma över sportlovet. Igår blev målarn klar med alla tapeter så nu är det super snyggt här, i helgen ska jag fara på IKEA och inhandla lite möbler till sovrummet sen blire till och hämta hem flyttkartongerna med alla kläder och börja packa upp allt sånt.

Nu ska jag gå o lägga mig i sängen och locka på en film sen blire dusch och jobbet.


Tjillevipp<3


Lördag

Jobbat tors-fredag gick helt okej att köra själv. Idag har vi fått ett flyttlass med alla flyttkartonger och lite möbler som nu är i förrådet så när målarn är klar blire till att flytta in allt i lägenheten, sen så får vi ta det andra flyttlasset med de sista grejerna blir nog en lastbil till.

Nu ska vi ute på en promenad med farmor o farfar som åkte med jens och sören ner idag. kommer vara kvar här till måndag. Ja så nu har jag äntligen fått hem Sören, han var super lycklig att få komma hem:) Så nu är dem samlade djurena.


Jobbar sön-fredag nu till veckan sen en ledig helg:D
Orkar inte skriva något mer nu, ute en sväng o visa farmor o farfar runt nu.



Puss o Kram

Snö


Har snöat sen igår, mysigt med lite mer snö har ju varit så lite snö i vinter. Iaf så var jag, jocke o sus och käkade på texas long horn igår super god mat.
Idag for jag ut till IKEA och inhandlade lite små saker och kollade på lite saker som jag ska införskaffa när sovrummet är färdig målat, blev även en sväng till xl-zoo hade ett klätter träd till Sören där som jag tänkte köpa till han nu när han får vara inne katt ett tag.

Tog en liten snooze på 1 timme efter trippen till barkarby. Tror jag ligger kvar i sängen en stund till o lockar på tv.



Puss o Kram

120212

Saknar att bara kunna gå 5m och sedan är man på det stället man helst vill vara på och är med dem som man känner minst press att vara med, där man verkligen kan vara sig själv.
Känns även som att jag har förstört allt med en viss person som jag i nuläget behöver mest av allt, han är den enda som jag bara behöver vara nära i 1 min för att jag ska sväva på moln och bara kunna vara utan press och ångest. Det som är värst är att han bor i sthlm, det gör det ännu värre att han är så när men ändå inte.
Saknar dig otroligt mycket men jag har mest mig själv att skylla för det.
Jag har verkligen inte känt mig som mig själv den sista tiden utan bara varit alldeles tom och känslolös.

Känner att jag måste skriva av mig lite.
Vill att allt ska gå tillbaka nästan som vanligt nu, vill ha tillbaka hunden och katten, men framför allt vill jag kunna ha en ny stjärna, men inge kan ta din plats i mitt hjärta. Men behöver kunna få åka till stallet och försvinna bort o bara vara, det är det jag saknar mest inte mist nu.
Jag är ett stort hål just nu.


Det är nog inte många som förstår vad jag känner, men ni som gör det vet hur jävla skit man mår!
Och har ju inte precis blivit bättre av att hela ens värld vänds upp och ner...



Nu kryper jag ner i mitt hål o försvinner bort ett tag.

120209

Jaha då har man precis kommit hem, börjat med maten. Imorgon är jag ledig sen blire jobb ihelgen. Har gått lära på ett nytt ställe på jobbet denna vecka och känner att den arbetsplatsen passar mig bra då de e ganska högt tempo och mycket att göra, vilket göra att timmarna bara rusar iväg.

Ikväll blire en slappar kväll i sängen framför tv, trött i kroppen efter en intensiv vecka med lite sömn.

Nu måste jag fortsätta med maten, blev ett super kort inlägg idag:P



Tjingeling 

Lgh



Jaha igår sov jag första natten i nya lgh. Känns bra, nu börjar man komma lite mer till rätta här i stockholm. Går lära nu på jobbet Mån-Ons, bra att få gå lära på lite fler ställen:) Hade tänke köra ett gympass efter jobbet men blev att vi for på mio och köpte en soffa istället. Tar en joggingrunda imorgon.

Nu ska jag sätta mig o kolla på vad jag ska ha för tapeter i sovrumet.

Har föresten inte super tillgång på internet nu så kommer kanske bli dåligt uppdaterat under veckan.




Puss o Kram

Kyla


Jaha idag hare varit ganska kallt -15 här men hörde att det var -25 i Sundsvall, dem har lite bitigare kyla där uppe. Nu ska vi äntlligen börja stöka i lägenheten känns otroligt skönt, kommer kännas ännu bättre när allt är helt klart. Kanske man kan börja leva normalt igen, hinner absolut inte med o göra nånting som jag igentligen vill göra/lägga tid på. Men snart så blire ordning på det oxå.
Idag har jag varit o handlat lite små saker till lägenheten.
Nu på kvällskvisten så har vi ätit encilladas och spelat ett roligt spel, tyvärr så förlorade jag o Johan mot Grazina o Sus. Lite surt att dem van över oss.
Imorgon kommer pappa ner hit:) Då kan jag äntligen åka ut till XXL o handla nya joggingskor o kläder, Så nu blire de joggingturer igen måste komma iform till tjejmilen.

Nä nu säger jag Godnatt ork int va vaken längre


Sleep tight!

120202


Igår blev det som sakt en tur till Stockholm med Grazina o Maria. Vi gick runt en sväng sen gick vi till gallerian och fikade med Jocke:)   Papprena på lägenheten är påskrivna och vi får tillgång till den på fredag:)
Idag har Frida varit hemma från skolan hon är förkyld, så då passade vi på att göra lite negerbollar. Nu sitter vi i soffan och äter negerbollar och tittar på Casper bästa barnfilmen ever!!!

Mån-Ons ska jag jobba:)

I helgen ska jag baka och köra pulkarace med kusinerna, skit kul!!!      


Nu ska jag fortsätta mysa i soffan, sen måste det bli en lång promenad eller joggingtur efter denna dag med negerbollar...




Puss o Kram

Sol


Igår var det helt underbart väder var ute på stan halva dagen sen blev det en lång promenad. Sol o -10 kan inte bli bättre väder, idag är det samma väder som igår.
Ska ta o byta kläder och gå ut i fin vädret med maria o grazina, får se vad vi hittar på förnågot.
Hade tänkt åka till Sundsvall i helgen men hoppar över det stannar kvar i bro. Blir Sundsvall nästa helg då vi ska flytta in i nya lägenheten.


NU ska jag ut i solen!

Tjingeling

RSS 2.0