Sol/åska

Idag har det varit lite konstigt väder med sol o ganska varm på fm nu lite åska o regn och solen tittar fram. Känns bra:P bara det är okej väder ikväll. Ska träna för Eva ikväll känns jättebra då lill loppan har börjat tycka det är jätte kul och arbeta nu och göra massa saker. Så kommer behöva hjälp med att hitta på lite övningar och sånt så han håller sig i skinnet. Igår tyckte han det var super kul hela tiden och han tog galopp upp för en backe mot stallet där han fick galoppa iförrgår men inte skulle få igår men lät han ändå rulla på och bara för de så fick han för sig och börja bocka. Så nu blir de lite lungt i den backen några dagar så han inte hitta på ännu mera bus. Mamma red också lite igår på gräsbanan.

Imorgon ska jag på intervju på jobbet. Super närvös efter som jag inte riktigt vet varför jag ska dit:S
men det blir säkert bra med det.

På onsdag så åker jag och jocke o sus upp till Sundsvall. Broder tar ju studenten på fredag:) Sen blire hem och jobba igen på lördag morgon.


Nu ska jag tagga inför kvällen




Tjillevipp 

Sovit

Blir ett kort inlägg men har iallafall sovit bort nästan hela dagen och när jag var klar med alla bestyr så hade jag ingen lust att åka till stallet faktist så det blev vila för han idag igen. Igår var som sakt gulle hovis och skodde Loppan så nu har han fina hovar igen. Imorgon blire en tur i skogen på morgonen innan det blir Elitloppet!

Har även lovat lite bilder på Loppan och ja ska försöka komma ihåg att ladda upp dem imorgon.


Nu blire 2 fast 2 furious<3


Godnatt


Tappsko!

Jaha igår såg jag fram emot en tur i skogen i det varma fina kvälls vädret men när jag ska hämta hästen i hagen så har han ju självklart trampa av sig ena framskon som var lite lös i förr går. Så gårdagen bestod av lite mys i stallet och springa runt i deras lilla hage(23 hektar) och se om jag hittade den men hade ingen tur igår så det blir vila tills hovis kommer på fredag. Är lite typiskt för hade tänkt börja med lite mer hårt träning nu men hittar jag ingen sko har jag ingen sko att slå på igen. Det går ingen nöd på han ändå han har många kompisar att busa med och stora yter att springa på så får ändå ut energin ur kroppen.

Har även blivit super känslig för allt pollen och damm nu vet inte riktigt varför, men så här jobbigt har det aldrig varit förrut iaf. Äter allergi tabletter nu och det har hjälpt lite granna iallafall men det gör ju inte saken bättre att jag är i stallet med en dammig häst. men men sånt är livet förhoppningssvis blire det tillbaka som vanlig igen.

Ikväll blir det mys i stallet ett par timmar med lill loppan<3
I helgen ska han nog få prova på löshoppning ska kolla med klara ifall hon vill följa med och hjälpa till lite:)
Få se om det blir lung helg i stallet i helgen eller om man hittar på lite annat också, nästa helg kommer det deffenitivt vara stallet hela helg(stor städning av hagen) förutsatt att man får vara ledig vill säga. Lite irreterande att ja inte fått schemat än men men inget att gö åt det.


Nu ska jag rulla vidare med denna fin o varma dag:)


Tjillevippen

Världens bästa<3

Har verkligen fått köpa världens bästa häst. Han är helt underbar, hur lung och snäll som helst typ inte rädd förnått och verkligen super psyke på han. Men hur som helst fick han vila igår då fia o christina kom och hälsade på och även på grund av att han hovar är inte direkt super fina plus att han har för små skor så hovarna har börjat växa över skorna på utsidan så jag vill inte rida så mkt innan hovis kommer och skor han.
Ikväll blir det endera promenad i skogen eller kanske ridning på ridbanan än stund. Får se hur han ser ut i fötterna när jag kommer och om skorna sitter kvar, 2 sitter lite löst. Men hovis kommer på fredag kväll så då är det bara tuta och köra igen.

denna vecka har jag varit super seg inte mått så jättebra men de rullar på iaf.
Snart så tar broder studenten bara 2 veckor kvar:)

Den 17 Juni är det Grand National på strömsholm, Kommer bli en given dag på strömsholm om man är ledig då! Hoppas verkligen att jag har ledig dag då så man kan vara där och kolla.

Nu väntar jag på mitt sommar schema skulle vilja ha det snart så man kan planera in lite grejer i sommar. men men det kommer väl snart hoppas jag:)


Har verkligen inte ork/tid att blogg nå mer så ni får nöja er med detta lilla blogg inlägg kanske kommer bättre imorgon:P


Tjillevipp

Trött!

Denna vecka har det blivit extremt lite sömn, lördag söndag blev det uppstigning kl 05 och mån-ons har ja klivit upp 04. Detta då för att hinna med stallet innan jobb 8-17 och sen tillbaka till stallet för ridning och väldigt sena kvällar i stallet. Har ju som sakt hämtat Loppan i Lördags och han är helt underbar igår fick han gå ut i stor hagen med de andra hästarna i flocken och han var mer intresserad av att äta gräs än hälsa på sina nya kompisar.
Idag har jag fått jobba lång pass 08-24 så jag längtar verkligen till sängen nu för lite sömn sen blire iväg till stallet vid 10 med Klara. Klara ska få rida lite i skogen på Loppan:)

I helgen är jag lång ledig:D Känns verkligen som att jag behöver det nu, har inte gjort något annat än stallet, jobbet och några timmars sömn. Skulle igenligen ha jobbat fredag men bytte mot kvällen idag, så i helgen kommer jag sova länge! ligga på soffan och slappa lite och vara i stallet resten av dagen. Känner verkligen att jag behöver ta det lungt och inte flyga direkt i säng så fort man kommer hem för att få sova några timmar....

Aja men i alla fall så ska jag snart göra helg strax och åka hem och dö i sängen

Justja jag ska även springa tjejmilen i år igen, men är ju inte direkt i form så måste börja träna ordentligt nu igen



Peace out gott folk<3 

120512

Idag blev det upp tidigt för att åka ner över landet och hämta loppan.
Han var super snäll, trampade om hela 2 gånger på de 4 timmarna
i finka. Stod verkligen blick stilla hela vägen, när vi kom fram så fick han
gå ut i korallen och det första han gör är att lägga sig ner och rullar, han fick stå
där medans vi gick in med grejerna och sedan tog jag med mig loppan på 1 timmes
promenad i skogen och han var super glad att få komma ut och röra på sig.
Sedan fick han gå tillbaks ut i korallen och bortade bort allt sand från han efter rullningarna.
Nu står han i boxen och mumsar hö.

Klev som sakt upp kl 05 så nu ska jag lägga mig och sova super trött just nu.
Det kommer bilder imorgon



God natt!

Längtar

3 dagar kvar tills jag får hämta Loppan.
Känns ändå som en evighet, men längtar nå grymt nu!!!

Har värkligen ingen motivation att skriva här nu, men kommer väl
få tillbaka det snart under tiden får ni nöja er med lite sporadiskt.

Har fått en lära på jobbet nu också.


Tjillivipp

RSS 2.0