120130



Kort uppdatering om helgen, I torsdagskväll for jag och mamma till sundsvall och spenderade helgen hos farmor o farfar med jocke o jens. På fredagen drog jag med mig farmor och mamma ut till birsta, blev lite fynd, vart där ute 6 h. Sen hemåt och laga mat. Lördagen for vi ut till indal och hälsa på Sören och mormor. Sen gjorde jag encilladas till middag(vuxenpoäng). Jesper kom över på lördagen och va med oss. Söndagen blev en lung tur på birsta igen men denna gång bara på IKEA! Kvällen for vi till Stockholm igen.
Idag har jag o jocke o jens varit lite överallt i stockholm varit en sväng i nya lägenheten, varit i barkarby på ikea o mediamarket. For in till bromma och gick en snabb runda på XXL sen in till stockholm och käka och en runda i gallerian. Sen lämna dom av mig i bro o for hem till sundsvall igen.
Har följt med grazina på babysim med maria på em. NU ligger jag i sängen med en filt och kurrerar mig, lite små förkyld.

Imorgon ska jag på jobb intervju för hemtjänsten i järfälla kommun, hoppas på den. Är ett timjobb så det blir jättebra tillsammans med jobbet på SBT, då kommer jag få ihop full tid varje månad:D

Just ja såg ju så klart på Prix D´Amerique där Ready Cash spurtade till segern han gjorde ett super bra lopp, måste ju så klart oxå berömma Maharajah som oxå gick ett bra lopp o blev 4 hade lite otur innan upploppet.

Om det inte blir jobb till helgen så åker jag till Sundsvall på fredag.

Det börjar dra ihop sig nu!


Puss o kram

120123



Nu har jag krypit ner under täcket och myser efter en lång och seg arbetsdag. Imorgon blire möte hela dagen sen funderar jag på om man skulle ta och åka ut till kista gallerian o shoppa lite eller om man ska hem o stöka på. Behöver köpa lite nya kläder.

Om jag bara kunde få fast schema så att jag kan ta ner min stjärna hit. Känns som tusen år sen man körde häst. Saknar bästa Cometen enormt mkt, super tomt att man aldrig mer kommer att få se han mer. Känns extra jobbigt nu när man e helt utan hästar.

<3<3<3 Comet

Snart ska man förhoppningssvis flytta på riktigt, känns bra men vet verkligen inte vart vi ska ha alla grejer. Spec inte vart jag ska få plats med alla mina hästgrejer. Sadlar, täcken, träns o schabrak i tusen (har ändå rensat)


Nää nu tänker jag sussa

Nattinatti

Snö!



Idag har det snöat här i bro:) Super mysigt med lite snö.
Idag har jag och mamma varit hos Fia. Har lekt med kusinerna hela dagen. Blev fotboll och snöbollskrig. NU har vi precis ätit, gjorde kycklinggryta idag.

Igår blev det ganska lungt tog en lång promenad med maria, sus och grazina. Stickning ett pannband till klara igår.


NU ska jag laga lite mat tills imorgon sedan blire lite yatzy.
Jobbar 7-19 imorgon




Puss o kram

Lycklig!!!



Nu ligger jag och slappar i soffan med datorn och en chips påse, nyss kommit hem från jobbet gick bra att jobba väldigt lungt idag. I helgen är jag ledig ska bara ta det lungt och vara barnvakt några timmar:)


Äntligen så har vi fått köpa lägenhet:D flyttar in 10 februari. Känns super super bra att äntligen ha någon starns att bo. Nu är det bara stjärnan min som saknas, vill flytta ner henne nu. men om det flyter på bra kanske de blir till slutet av februari:D Och lillsören behöver inte bo hos mormor så länge till känns jätteskönt, han har det bra hos mormor hon tar väl hand om han men han tycker det är jätteläskigt där, så fort han hör ett lite högre ljud gömmer han sig under sängen resten av tiden spenderar han på sängen. Så ska bli skönt att han ska få komma hem igen:)



Dont go one looking for the love
in the illusion of it all
the answer is in the dream
cause i have been through mire and confusion
I am free as far as I can see
14 hours ago I was living in a dream
I was living for the scene
I was floating high above
cause I have been through mire and confusion
I am free






Puss o kram

120119



Idag har jag gått av natten, jobbat 3 nätter allt har gått bra och har lärt mig det mesta nu. Riktigt trött nu vill bara somna om, ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till. Jobbar dagen imorgon. känns inte jätte lockande nu men härdar ut ett par timmar sedan blir det sängen o sova igen, blir tidig morgon imorgon.

I helgen blir det en tur in till stan för lite shopping, ska även vara barnvakt åt Maria.

Nu ska jag ta o dra mig ur sängen o käka lite.



Ciao Ciao

120114



Jaha då är denna vecka nästan slut, har fått nytt jobb på svensk bevakningstjänst. Kommer jobba som skyddsvakt jobbar min första natt på måndag. Känns skit kul:)

Igår for jag och mamma till Sundsvall, idag har vi flytta o städat det sista. har även börjat sticka en mössa nu på kvällskvisten.
Har ett problem vet inte hur vi ska ta oss till stockholm på måndag. Ska skriva över huset på fm sen behöver vi fara vid lunch eftersom jag börjar jobba 19. Vet inte hur vi ska lösa det då vi inte har någon bil:(
Nån som känner för att köra Svall-Sthlm tur o retur?:P


Imorgon ska jag och mamma åka och hälsa på lill sötnosen Sören, han har det bra hos mormor. Mkt fåglar att käka som sitter i buskarna hennes utanför altan. Han har ett litet paradis nu han;)



Puss o Kram

120110



Nu är jag nere i stockholm hos Johan. Känns bra att vara här nu, vill bara ha ett hus... Igår var jag och mamma en sväng i till stockholm och handla present till Johan, Han fyllde 40 i torsdags.

Idag har jag varit på en sista jobbintervju, så nu hoppas vi och håller tummarna. Vill verkligen ha det då de känns som min grej. 
Om någon känner att dem vill sponsra med en sisodär 70 000 så säg gärna till, vill köpa häst!!!

Nu ligger jag i sängen och fryser som vanligt, ska slappa en stund nu sedan full rulle hela kvällen med lite brödbakning.




KRAM 

120107


Ja nu har man snart packat klart inför flytten. Imorgon bär det av till Stockholm, ska bo hos johan tillsvidare.
Igår for jag med Sören till mormor och han verkar trivas bra i Indal, Han ska få bo hos mormor nu tills vi har köpt ett nytt hus. Känns lite tomt att inte ha han snurrandes runt ens ben hela tiden.
Har ett jobb på g oxå så det känns som det börjar bli lite mer ordning nu, bara hus som saknas.



http://www.youtube.com/watch?v=t72e01oVkvc&feature=related




Puss o Kram



120103



Nu är man hemma i Sundsvall igen efter en kort tripp till Stockholm. Var på anställningsintervju idag, kändes bra iaf så vi får hoppas. Igår var jag och morfar en sväng till bromma o handla lite.


Imorgon ska vi fortsätta packa..




RSS 2.0